Ποιοι ειμαστε

Η εταιρεία “Kapelakis photo - video” δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας  και του βίντεο από το 1970, ενώ παράλληλα εξελίσσεται μέσω της νέας γενιάς  με φρέσκιες ιδέες, μοντέρνες σκέψεις και σύγχρονες τεχνικές. Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τάσεις  αποτελούν το κράμα που αναδεικνύει την εταιρεία μας στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

Η διαφορετικότητα και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό μας στυλ έγκειται στη βασική μας φιλοσοφία που δεν είναι άλλη από τη μοναδικότητα του κάθε ζευγαριού, του κάθε ανθρώπου και  κάθε θέματος αντίστοιχα. Στόχος μας η γνωριμία, η αμεσότητα, η οικειότητα με εσάς,  προκειμένου να αναδείξουμε το ξεχωριστό σας ύφος και στυλ, αποφεύγοντας έτσι τις ξεπερασμένες στημένες φωτογραφίες, εστιάζουμε στην αυθεντικότητα των προσώπων και αποθανατίζουμε με κινηματογραφικό, ατμοσφαιρικό τρόπο τις ομορφότερες, σημαντικότερες και συγκινητικότερες στιγμές της ζωής σας.

Επισκεφτείτε το χώρο μας για να γνωριστούμε, δείτε τη δουλειά μας από κοντά, επιλέξτε το πακέτο προσφοράς που σας καλύπτει και τέλος αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και ας ξεκινήσουμε μαζί  να γράψουμε μια  μοναδική ιστορία… γιατί κάθε φωτογραφία λέει μια ιστορία... τη δική σας ιστορία!!